beklager for lite blogging..

beklager for lite blogging den siste tiden, eller.. i det hele tatt, men internettet her er utrolig dårlig og det tar omtrent to år og laste opp bilder! Det kommer noen for å se på nettet på mandag, om de klarer og fikse det skal jeg nok få til mye bedre blogging en jeg har til nå, lover. 

Dagene i Amerika bare flyr forbi, jeg har allerde hatt min første dag på high school, det var utrolig skummelt! Det var utrolig mange folk rundt meg hele tiden, men samtidig har jeg aldri før følt meg så alene. Til nå har jeg bare hatt tre skoledager, det blir bedre for hver dag. Har hatt mye frem og tilbake med valg av fag. Timeplanen min ser slik ut for øyeblikket: 

Block 1. Pottery
Block 2. Advanced Algebra
Block 3. Study Hall
Block 4. Parent and children

Dette er bare det første semesteret da, resten av fagene jeg trenger for å få året mitt godkjent kommer neste semester, det er engelsk, US history og kjemi. Gleder meg allerde..
Parent and children virker utrolig morsomt da, akkurat som på film, hvor du må ha en dukke som fungerer som en baby i x antall dager.

Når jeg kom til Wisconsin hadde jeg noen dager fri før skolen begynte, de dagene brukte jeg med verstfamilien min. De er utrolig koselige og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg havnet hos de! 

 
Wendy min vertsmor og Joshua min vertsbror, på en mexicansk restaurant en av de første dagene jeg var her. Jeg og vertssøsteren min Claire på mexicansk restaurant Wendy og Claire på "the county fair" det er som en slags messe hvor folk stiller opp og selger forskjellige ting. Claire igjen som prøver å stappe i seg en Corndog Jeg spiste stekt ris uten kylling, ikke det beste jeg har smakt

Noe annet kult jeg har gjort er at vi var på en utendørs kino! Hvor du sitter i bilen din og ser på film, det var utrolig tøft. Vi så The diary of a wimpy kid, som er en barnefilm/famile film. Den var faktisk veldig morsom. 

I kveld skal jeg ut med noen venner til Olive garden, jeg elsker italiensk mat så det gleder jeg meg til. Og når jeg først snakker om italia, min bestevenninne er faktisk på vei til italia i dette øyeblikk for hennes utvekslingsår der. Ønsker henne mye lykke til! 

Har du planer for kvelden? 

Yvonne

3 kommentarer

Elise

08.09.2012 kl.20:13

Ser ut som du koser deg,ser ganske gildt ut.

Katrin

08.09.2012 kl.21:38

ååå, så fint at du har det bra! gleder meg til nettet blir fikset! savner deg massemasse!

Ann-Elin

09.09.2012 kl.23:05

Åh, så kjekt :-) Glede meg te neste innlegg <3

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits