Nå kom jeg akkurat..

Nå kom jeg akkurat hjem fra shopping i Sheboygan med verstfamilien. Det var kjempe koselig med litt "familietid" etter en hektisk uke, ser faktisk veldig lite til dem i ukedagene, det er fem minutter om morgenen også to timer på kvelden før jeg legger meg.
Senteret vi handla på er ikke som de hjemme i det hele, istedenfor flere forskjellige butikker som bikbok, cubus, H&M etc, det er bare alt i ett! Egentlig veldig rotete og vanskelig å finne frem, men mens jeg gikk der å prøvde å finne klær fant jeg et stativ med Lauren Conrad sin kleskolleksjon! Kolleksjonen var ganske lik den som Whitney Port designet for bikbok, bare STØRRE. Fant kjempe mye kult, men prøvde å være sparsom ettersom homecoming er rett rundt hjørnet å jeg trenger en ny kjole. Derfor kjøpte jeg bare et par ting. 


Framsida Baksida 


Toppen er fra Kohl's, 120kr. 

Kohl's 150kr. Kohl's 84kr. Baksida 

Er super fornøyd med alle tre! Ikke var de dyre heller. 


jeg kjøpte meg og en neon gul sportsBH, syns den var super tøff! Kjøpte meg tøffler, nå som det er høst trenger jeg det virkelig.Claire stilte opp som fot-modell 

Etter all handlingen var det Josh som fikk bestemme hvor vi skulle dra å spise (hadde jeg fått bestemme hadde det blitt pizza ranch) men vi dro til Texas road house. Der var det sykt god mat, spiste sååå mye! 
Vi fikk en bøtte med peanøtter på bordet, skallet kunne du bare kaste rett på gulvet, haha! Kjempe gode baguetter vi fikk før maten, og siden det var min første gang dit fikk jeg en BBQ ribbe gratis Meg og Claire Salaten min, yum. Kylling i BBQ saus med bakt potet.

En episode til med Castle så bærer det rett i seng, i morgen er det en ny uke. 

- Yvonne

3 kommentarer

sandra

17.09.2012 kl.15:18

ser ut som du koser deg kjempemasse! kos deg videre :-D

Katrin

17.09.2012 kl.16:50

Å, fine klær og god mat, ikke dårlig! <3

og caaastlee <3

Ann-Elin

18.09.2012 kl.22:52

Eeeg og vil ha Lauren Conrad klæær! Heldigeen <3

Kosa deg videre! Maten såg gode ut <3

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits