Helge mamma

Jeg beklager veldig for at jeg ikke har blogget de siste dagene, men det har seg sånn at vi har brukt opp alt internettet hjemme! Vi får ikke nytt før uti oktober, så jeg er nødt til å blogge fra skolen, og internettet her er ikke supert det heller, pluss at de blokkerer alt mulig. 

Jaja, får gjøre det beste ut av det. 

Men som tittelen på dette innlegget sier så var jeg alltså mamma i helgen, tro det eller ei. Jeg har nevnt tidligere at jeg tar et fag som heter parent and children, og før helga fikk vi en oppgave som gikk ut på å være forelder. Dere har kanskje sett det på film, hvor high school elever får en dukke som oppfører seg akkurat som en ekte baby så må de ta vare på den, passe på at den spiser, skifte bleie, få den til å rape osv... Det var det jeg gjorde i helga. 
På film er det normalt at de er to og to på dette prosjektet, vi gjorde ikke det, så jeg var alenemamma. Prosjektet høres utrolig morsomt og kult ut fordi det er så amerikansk som det går ann å bli. Vell.. etter denne helga har jeg ikke planer om å bli mamma i nærmeste framtid, haha verste jeg har vært med på. Grining, mating og bleieskift uten like! Læreren Mrs. Fritch hadde satt babyen på "Easy mode" fordi hu mente at vi hadde nok å gjøre allerede, men jeg kan love deg at denne babyen var langt fra lett! Kan ikke engang forestille meg hvordan "hard mode" må være.
All respekt til mamma og pappa, jeg hadde colic som baby, og kan ikke tenke meg hvor hardt det må være for foreldrene! 

Babyen min, vi måtte gi dem et navn, så min het: William Alexander Meg og William Litt trøtt Claire hadde en fotball turnering på lørdagen, og jeg måtte dra med meg William, det var flaut det Claire sparker fra seg
 

Hva har dere gjort i helga? 

- Yvonne

3 kommentarer

Katrin

26.09.2012 kl.19:06

Ååå, så søt baby du har! <3333

og hahahah, herlig å ta den med ut i offentligheten, ja! Dro du på butikken med den også? og stirra mange? hihi

MISS YOU <3

Ann-Elin

27.09.2012 kl.15:35

Hhahhaha, eg ler meg i hjel nå! Måtte ta babyen med ut i offentligheten, hahaha, ser det føre meg! hahhahaa

Men eg lurte på om du kunne lagt ett innlegg om koss kriminaliteten e der nere? E det sånn me ser på csi liksom? E det noge spesiellt som har skjedd i området der du bor? :-D

Savne deg! Kos deg videre <3

Esther

27.09.2012 kl.16:58

Haha, stakker William Aleksander! neidå, flinke mor Yvonne :D

Savne deg <3

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits