Jeg fikk et spørsmål..

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om kriminalitet her nede og det var utrolig kult egentlig, siden det akkurat skjedde no helt sykt i nabobyen min,Sheboygan!

For omtrent en uke siden reiste to gutter på 13 år til den ene gutten sin oldemor. Han fortalte mormoren at de hadde lyst til å tilbringe litt tid med henne og bare leke å ha det gøy der, så hu kjørte dem å slapp dem av. Når de kom dit drepte de to guttene henne ved å slå henne i hodet med en øks! Etterpå stjal de alle smykkene, pengene og BILEN hennes for så å dra å spise pizza. Etterpå lot de bilen stå igjen i håp om at noen andre ville stjele den for så å få skylda for mordet på oldemoren. Dette funka ikke og når politiet kom for å arresterte dem skal begge guttene ha løftet henda i været og sakt: Game over" Jeg er egentlig veldig skeptisk til alt det om at "skytespill ødelegger bildet ditt på den virkelige verden" men noenting får meg virkelig til å lure. 

Det er helt sykt! Guttene var bare 13 år gamle, det er like mye som vertsbroren min, og jeg klarer ikke engang å forestille meg at han skulle ha drept noen..

Noe som også er ganske sykt, er at når jeg var i New York så var det en skyteepisode der! (nå er det jo skyteepisoder der nesten hver dag, men likevell) Hele greia var egentlig helt ufarlig for oss: det var to kompiser som hadde en uenighet og den ene endte opp med å skyte den andre. 

Jeg personlig syntes ikke at kriminaliteten her er som i CSI, NCIS og alle de programmene i det hele (alle her nede blir skikkelig overaska når jeg sier at vi ser på amerikanske TV-Serier, ganske morsomt egentlig) Det er ikke mord hver dag og skyteepisoder på skolen eller lignende, til nå ivertfall... neida. Men nå bor jeg i en liten småby, mindre en byen jeg kommer fra hvor vi er omtrent 6000-7000 innbyggere så det sier jo litt. Men i desember skal jeg til Chicago, der er det nok kriminaliteten annerledes, hah! 

Enda en ting som er helt off topic, er at i går skulle vi stemme på en jente og to gutter som skal representere Cross country under homecoming. Det går i hovedsak ut på at du må gå opp forann hele skolen, bli tatt bilde av og så danse med en fra en annen sport. og det ble meg! haha pinlig. Det høres veldig gøy ut da, skal prøve å forklare det mer etter at jeg faktisk har gjort det. 

Nå sitter jeg på biblioteket med vertssøster og vertspappa de har akkurat plukket meg opp fra cross country trening, så nå skal vi laste ned spill på ipoden hennes, haha. 


Vertspappa og megHva er dine planer for dagen? 

- Yvonne

4 kommentarer

Ann-Elin

28.09.2012 kl.10:46

Åh, helt sykt Det der med de guttene;o Er det serriøst skyteepisoder i new York hver dag nå? Takk for at du skrev innlegg om kriminalitet btw :-D i dag skal jeg på jobb!

Ann-Elin

01.10.2012 kl.00:36

Om det e sånn klikker og sånn på skolene? Sånn som ein ser i film? Någen som e mye meir populære enn andre? At folk sitte i sorterte grupper og sånt rundt forbi? Hhaha, kan du laga ett innlegg om det? :-D

Yvonne Ikdahl

03.10.2012 kl.18:21

Ann:
Haha ja kan laga et innlegg om det, ska prøva å få skreve det så fort som mulig! kjekt at du spørr meg om sånt :-D

Ann-Elin

03.10.2012 kl.19:16

Haha, mye eg lure på, så det komme nok fleire spørsmål :-D Skikkelig interessant å lesa og!

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits