Her om dagen..

Her om dagen spurte en venninne av meg om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan cliqene er her, og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Er en stund siden nå men, bedre sent en aldri hah..

Det overasket meg faktisk veldig når jeg kom hit at de i det hele tatt hadde qlicker, siden skolen er så liten i forhold til andre skoler her i Amerika. Vi er rundt 475 elever,  mens andre skoler kan ha opptil 3000. 
I lunchen er det bare langbord, men folk deler seg likevel opp i grupper. (jeg har senior release som betyr at jeg kan dra fra skolen i lunchen, noe jeg gjør OFTE, men når jeg er igjen så sitter jeg ikke alene, wihu) 
I en del av kantina sitter alle de som er Freshmans og Sophmores og i den andre delen sitter Juniorene og seniorene. De deler seg igjen opp i mindre grupper, fotball gutta & Vollyball jentene, nerdene, cross country guttene, pams jentene & cross country jentene osv.. Så akkurat den delen er vell nesten som på film, haha! 

Siden dette er en liten skole er alle fullt klar over hvem alle er, og de er veldig glad i å snakke om hverandre. Ble ganske overaska første skoledag når folk snakka dritt om folk de kjente forann meg. 
Rykter og sladder sprer seg som ild i tørt gress rundt her. Ikke misforstå, de fleste elevene på skolen er utrolig greie, men det kan bli litt mye drama for min del. 

Jeg merker ikke sååå mye til gjengene, kanskje fordi jeg har venner litt rundt over alt, haha! Men noen ganger kan det bli slitsomt, å jeg savner det å ha en solid vennegjeng, som den jeg har hjemme. Savner dere virkelig! 

Siden dette innlegget var om skolen å etc.. så legger jeg like gjerne med bilder av meg forann den berømte amerikanske skolebussen. Tar den hver dag til skolen, å det er ikke gøy! Den er full av småunger, fordi alle som er på min alder kan kjøre, så jeg er nok en av de eneste seniorene som fortsatt tar bussen til skolen. 

 - Yvonne  

7 kommentarer

Katrin

09.10.2012 kl.21:04

hihih, ååå så søøt! foran skolebussen <3 herlig! Hvor lang tid tar det egentlig til og fra skolen med buss? Og har du en fast partner å sitte med? <333 (tviler, men måtte bare! haha)

Esther og Simen

10.10.2012 kl.00:48

Me savne deg og, vonne :D <3

Yvonne Ikdahl

10.10.2012 kl.01:26

Katrin: sånn ti minutter ellerno, ikke langt, sitter som regel med Claire haha

Trine

10.10.2012 kl.14:05

Savne deg så utrolig mye<3 her og e de så sykt me bagsnakking!

Katrin

10.10.2012 kl.16:39

hahah, ååå, søøtt <3

Ann-Elin

10.10.2012 kl.21:07

Takk :-D Btw, ka e pams? Haha :-)

Kan du ha spørmsålsrundeee? (a)

Yvonne Ikdahl

12.10.2012 kl.18:36

Ann: De e ei dansegruppa, nesten som cheerleaders :-D
haha ja det kan eg!
ska laga ett innlegg om det :D

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits