Homecoming week

Denne uka er det homecoming week, som betyr en uke med veldig lite skole og mye tull, i dag er det pyjama day, så folk har på seg pyjamas, gøy! I tilegg så er timene mye kortere, å det skjer noe nesten hver dag etter skolen. I dag er det først dodgeball turnering, åsså powderpuff turnering (jenter som spiller amerikansk fotball) så det gleder jeg meg veldig til! 

Men jeg skal ærlig innrømme at de to tingene jeg gleder meg mest til er fotballkampen alltså "the homecoming game" og "the homecoming dance" Det er ikke før fredag og lørdag, men i sist uke var jeg ute og fant kjolen min, jeg er super fornøyd med den! Trodde først jeg måtte ha en lang ballkjole men det er vist mer normalt for prom, som er på våren.


Kjolen Nærbilde av utsmykkingen, elsker det! 

 

 Dette blir et veldig kort innlegg, jeg sitter i study hall og har ikke mye tid og blogge på. Når uka er over har jeg mer tid til å oppdatere, lover å ta mye bilder fra alle aktivitetene å gleder meg til å dele de med dere der hjemme! 

- Yvonne 

3 kommentarer

Katrin

08.10.2012 kl.18:40

åå, høres skikkelig gøy ut! jeg vil også komme på skolen med pysjamas! Men tror nok jeg hadde fått noen stygge blikk, heh..

Kjempefin kjole forresten :D Gleder meg til å se den på deg!

Og ja, gleder meg også masse til mer blogging! elsker å høre om hvordan du har det <3 savner deg <33

Idjooo :*

08.10.2012 kl.22:46

Sykt fin kjole! :D

Esther

09.10.2012 kl.11:27

Kjempefine kjole, Yvonne :D

me gusta!!

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits