endelig har jeg..

endelig har jeg tid til å skrive en oppdatering fra hele uka. Det har vært utrolig hektisk, men så gøy! På mandag hadde vi pyjama day, så alle gikk i pyjamas på skolen, i tilegg hadde vi early release, hver dag pga konkuranser mellom klassene. på mandag hadde vi "powderpuff kamp" tror jeg forklarte i et innlegg tidligere at det er jenter som spiller amerikansk fotball. Freshman og sophmores vant. På tirsdag var det superhero day, så noen kledde seg ut som superhelter, de fleste tok bare på seg en t-skjorte med supermann på ol. Etter skolen hadde de dodgeball, tror det var juniorene som vant. På onsdag var det crazyday, alle kledde seg bare i super stygge klær. men det var ikke no konkurranse etter skoletid, istedenfor var det skitnight, en underholdningskveld, hvor hver klasse hadde ansvar for å ha en skit og airband. Det var super gøy å se hva alle klassene kom på. I tilegg introduserte de homecoming court, som kort forklart er de som er nominert for homecoming queen og king. (vant desverre ikke, haha) 

På torsdag var det color day, hver klasse har en farge: seniorene hadde svart, juniorene orange, sophmores rosa og freshmans gul. Konkurransen den dagen var thug of war, alltså drakamp, hvor seniorene vant. Den siste dagen var Raider pride, så du kunne bare ha på deg noe med skolemaskotten på, enkelt! Konkurransen etterpå var stol leken, Seth vant, haha!
Hver dag telte de hvor mange av elevene som hadde kledd seg ut og delte ut poeng. Klassene fikk og poeng alt etter hvor mange konkuranser de vant. Seniorene lå på siste plass helt frem til onsdag, da begynte vi endelig å få noe poeng vi også, og vi endte opp med å vinne homecoming, yay! 

 


Seth og meg etter skitnight 


Allison og meg på Raider pride dagen Meg, Addy og Macy, Raider pride! 


Jay, Zack og Anthony på homecoming kampen på fredag (vi vant 36-0) Gutta våre! 

I går var selve homecoming dansen, kanskje det de fleste av oss tenker på som homecoming! Det var kjempe gøy, jeg koste meg veldig! Vi gikk først ut for å spise, gruppa vår var kjempe stor, tror vi var 23 stykker ellerno, noen av dem viste jeg ikke engang hva het. Etterpå dro vi til skolen hvor dansen var. Måtte slowdanse med Matt som var min partner for homecoming court, men det var bare gøy. 


Meg, Derek, Ben, Mekela og KristenKristen, Kelly og Mekela Rogie og meg Meg og Ambjörn, han er en svensk utvekslingsstudent som også går på Kiel high schoolKristen og Derek Meg og Seth etter dansen, svette og trøtte hah

Nå skal jeg legge meg, ny uke i morgen. Og nå er cross country sesongen over, den endte på lørdag med verdens verste løp! Det pøsregna og blåste verre en det har gjort her til nå, når jeg kom hjem stod jeg i dusjen i en time for å få varmen i meg igjen! Men poenget var at nå har jeg mer tid etter skolen til å gjøre hva jeg vil, som er bra, men likevel trist at sesongen er over. 

Hva er dine planer for uka? 

Yvonne 

 

2 kommentarer

Andrea

16.10.2012 kl.10:04

Wii! Hørtes så sinnsykt morro ut! Kos deg, sweety! <3

Tonje

23.10.2012 kl.18:57

Kos deg masse, Yvonne!!

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits