Shopping i Appleton

I helga dro jeg med meg kjæresten på shopping, haha! Det var veldig gøy, og jeg fikk kjøpt meg noen nye klær. Bildene er ikke så gode, kameraet jeg kjøpte i NY virker ikke for tiden, vet ikke hva som er galt, skal levere det inn så fort jeg får annledning, men frem til da vil bildene mine være litt dårligere, beklager det. 

 


Genser fra forever 21 #2 Genser fra forever 21 Topp fra macys #3 genser fra forever 21 

Jeg jobber forresten med å svare på spørsmålene dere stile meg i spørsmålsrunden, skal prøve å få postet innlegget i løpet av uka. 

- Yvonne 

PS: Gratulerer til Barack Obama som vant valget! Endelig er det over .. haha. Det skal bli deilig å få slutt på de uendelige reklamene på TV, telefonsamtalene og alt tullet de sender i posten for å få deg til å stemme. 

2 kommentarer

Katrin

07.11.2012 kl.19:12

åå, så koos! Med kjæresten til og med! Syntes han det var greit å være med på shopping? haha :D

Kjempefine klær forresteeen! Er SÅ missunnelig! fikk skikkelig lyst til å shoppe nååå. Det er skikkelig billig der, ikke sant?

Inger Jorunn :)

08.11.2012 kl.23:30

Du kan gått senda den toppen fra macys i posten te meg :) Drottningborg 20, 4885 Grimstad :*

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits