Lenge siden

Jeg har ikke blogget på veldig lenge nå, unnskyld! men jeg skal forklare hvorfor: jeg har som dere vet ikke internet hjemme og skolen blokkerte blogsoft, aner ikke hvorfor, men nå har de åpnet det igjen, YAY!

 

Vell siden sist, har det skjedd litt forskjellig

 

-       Seth ble 18 år (Vi gikk ut og spiste sammen, jeg betalte!!)

-       Steve sin bursdag, han ble 49

-       Thanksgiving

-       Black friday

-       Vi dro på en Amerkansk fotball kamp

-       Term 1 sluttet og noen av klassene mine ble endra, nå tar jeg American government og family,foods & society.

 

Så ja, det var vell det viktigste som har skjedd I det siste. Thanksgiving var veldig koselig, men ikke som jeg hadde trodd, jeg forventet noe mer høytidelig, men det minnet meg veldig om julekvelden her hjemme, minus gavene.


Black Friday var sinnsykt gøy! Viss du ikke vet hva det er så er det fredagen etter thanksgiving når ALLE butikkene har syke tilbud, butikkene åpner klokka 24.00 på torsdag og folk shopper helt til 24.00 på fredag. Det er helt crazy, folk blir helt gærne. Jeg dro til et stort shopping senter i Appleton og en butikk matte stenge etter ti minutter fordi noen ble arrestert (haha duster)
Vertsforeldrene mine dro til walmart og der var det folk som sov på gulvet fordi ventet på salget på flatskjermer som starta 05.00.

Målet mitt var egentlig bare å kjøpe julegaver, men endte opp med litt stash til meg selv også, ops. 


Green bay packers Meg, Josh og Andrea Grandpa Ron (steve's far, thanksgiving) Dave (Steve sin bror, thanksgiving) Taylor, Ryan og Josh (Thanksgiving) 

Disse bildene ble litt rotete, men jaja! 

Yvonne 


Én kommentar

Trine

28.11.2012 kl.23:43

Miss juuuuuuu

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits