Chicago

I helgen var jeg i chicago, det var en tur arrangert av STS. Både jeg, Kat og Ambjorn fra Kiel dro på turen, men jeg traff og Brittany igjen, som jeg ble kjent med i NY City. Det var så gøy og snakke med henne igjen, vi hadde utrolig mye og fortelle hverandre, i tilegg kommer hun kanskje til kiel for å feire nyttår! 

Chicago var en stor, men ganske rotete by, det var vanskelig og orientere oss rundt og finne butikkene vi ville besøke. Fikk en god start på julehandelen, bedre sent en aldri, hah. Men mangler fortsatt en god del gaver. Koste meg kjempe mye! 


Den aller første McDonaldsen som ble bygget i USA! Ikke det beste bilde men Et tysk marked, vi brukte ikke mye tid der men de hadde mye forskjellig jule-stash Søte Kat, hun kommer fra Thailand og går også på Kiel High school Ambjörn og Brittany Kartleserne prøver å finne ut hvor vi skal gå Meg, Ambjörn og Brittany 

- Yvonne

2 kommentarer

Trine

10.12.2012 kl.19:25

Awesoooooooome

Katrin

12.12.2012 kl.19:39

åå, så sykt gøy! <3

savner deeg! Logg på facebook snart! hehhh

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits