det nærmer seg jul..

det nærmer seg jul, og jeg både gruer og gleder meg. Jul er som alle vet en familie høytid, og jeg er ganske glad i de norske tradisjonene med pinnekjøtt, ribbe, adventslys, norske julesanger, jul i blåfjell, tre nøtter til askepott osv.. Jeg kommer til å savne det veldig mye i år, men det vil også være nok av år hvor jeg kan feire på den norske måten. 

Hjemme hos oss har Wendy pyntet mye til jul, hun har en julelandsby som hun har satt opp rundt i huset, den er ganske søt, kunne aldri tenkt meg og pynte med noe sånn selv men det er jo sjarmerende. Og på søndag pyntet vi juletreet! Det var gøy.
Hjemme har jeg aldri fått være med og pynte treet fordi mamma er ganske kresen på hvordan hun vil ha det, i fjor var første gangen siden vi var tre at hun sa at jeg og lillebroren min kunne få dekorere treet, men når hun hentet all julepyntet og alt var klart så gadd ingen av oss være med, haha stakkars. 

 


Wendy´s julelandsby#2 Pynter treetJuletre nummer 2, dette står i gangen. (vi har faktisk 3 juletrær i huset, haha) 

På torsdag er det forventet snøstorm, så jeg får trolig min aller første snowday! 

- Yvonne 

Én kommentar

Katrin

18.12.2012 kl.19:37

ååå, så kos!

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits