gjett hva jeg..

gjett hva jeg fant på skolebibloteket? Regine Stokke sin bok! Jeg ble helt sjokkert når jeg gikk inn og så den stå i hylla under nye bøker. Det var så kult, jeg måtte jo selvfølgelig låne den. Har allerde boken på norsk hjemme, men nå leser jeg den igjen på engelsk.
For dere som ikke vet det så var Regine en jente som i 2008 ble diagnosert med leukimia. Hun startet opp en blogg hvor hun skrev om hverdagen sin og hvordan det var for en 17 år gammel jente å gå gjennom noe så grusomt. Regine gikk bort 3 desember 2009. Historien hennes er sterk og utrolig trist å lese, men jeg oppfordrer alle til og gjøre det. Måten hun skriver på og hva hun skriver om forandrer noe inni deg. Hun får deg virkelig til å verdsette ditt eget liv og være mer takknemlig for det du har. 

Boken kan du blandt annet få kjøpt her på platekompaniet sin side. Kanskje en bra julegave? 

Yvonne

Én kommentar

Katrin

20.12.2012 kl.16:13

å, den har jeg lyst til å lese!

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits