01.03.2013

Okei, jeg brøt løfte mitt (igjen) Jeg har vært en utrolig dårlig blogger, unnskyld! 

Men sannheten er at det ikke skjer noenting her for tiden.. Basketball sesongen sluttet i forrige uke, det snør HELE tiden og vertsfaren min er skikkelig natzi på måking av innkjørselen. Jeg kødder ikke, du kan bygge to nye hus i den innkjørselen å vi måker hele greia HVER GANG DET SNØR, som er omtrent hver uke. Okei så har han en snowblower (vet ikke hva det heter på norsk) som han bruker, så vi måker ikke alt, men mye. Så jeg har fått min fairshare av snø for i år. (HAWAII OM 19 DAGER!!!) 

På mandag begynner Track sesongen, noe jeg er utrolig glad for! Jeg trenger mer fysisk aktivitet, haha uff... 
Alle jeg har snakka med spørr meg hva track er så jeg kan forklare: det er friidrett, hvor man kan velge mellom sprinting, lang distanse, kasting, høydehopp, hurdlels(prøvde å google translate det, men da kom "hekk" opp, og jeg tror flere ville ha mistolket det, haha så viss du er veldig interesert kan du google det) og lengdehopp. Man har trening hver dag etter skolen fra 15.10 til rundt 17.30 og omtrent en gang i uka har man meets. Da kommer flere skoler sammen og konkurerer.
Jeg har bestemt meg for å gjøre sprints, fordi jeg ikke orker å løpe 8 runder på den banen, løp 7 i fjor for 3000 meteren og det var grusomt. Cross country var 1 kilometer lenger men da løp vi i terreng. Treneren vår kan likevel bestemme at jeg skal prøve ut lang distanse siden jeg gjorde cross country. Hjelp!

Men, i dag er det fredag, endelig helg! I kveld skal jeg bare tilbringe tid med kjæresten. Vi skal mest sannsynligvis se en film, og ha kosekveld, viss jeg ikke klarer å overtale han til å kjøre 30 minutter til Sheboygan så jeg kan kjøpe frozen yogurt, nam! 


Bilde fra sist gang jeg hadde frozen yogurt (de var tomme for mango)

For et par uker siden holdt byen en isskulptur konkurranse, hvor folk rundt i byen meldte seg på og lage skulpturer rundt omkring i byen. Jeg og noen venner dro for å se på det, og noen av dem var faktisk veldig kule! 


Det er de greiene fra grusomme meg, søtDenne vant førsteprisenDenne var laget av et lag fra Kiel High school, ganske kul syntes jeg 


Dette bildet var egentlig veldig random, men jeg syntes de shakene var så kule at jeg måtte dele det med dere! pga St.Patricks day i mars serverer mcDonalds nå disse peppermynte shakene. Den var veldig god! Ambjörn sin shake var halvfull men han ville likevell være med på bildet... 

- Yvonne 

PS: Designet er litt rart akkurat nå, driver å skifter på det, men jeg er ikke den beste når det kommer til det. Jeg bare klipper og limer å håper på det beste, haha. 

 

2 kommentarer

Trine

01.03.2013 kl.20:55

ENDELIG hørre me fra deg<3 Sko gjerna hatt bilde av tryne ditt, men de får gå. Fint design!

Katrin

02.03.2013 kl.09:03

hahah, endeliig! ventet lenge på nytt innlegg!

og ja, enig med Trine, skulle gjerne hatt et bilde av ansiktet ditt også, haha!

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits