20.03.13

Heihei! 

Nå sitter jeg på flyplassen i Phoenix, med lite strøm på både mobil og mac, fant en stikkkontakt på gulvet, så nå sitter jeg her med en gutt som også trengte strøm, haha vi ser jo lite teite ut da. Trenger egentlig og lade mobilen min også, men mobilladeren er jo selvfølgelig i kofferten min, typisk meg. 
Flyet mitt går ikke før om to timer, så jeg tenke jeg skulle prøve å se litt Vampire diaries, har falt helt av sesong 4, har ikke sett siden episode 6 tror jeg. Og for de som kjenner meg, vet dere at dette IKKE funker for meg, jeg er en Vampire diaries narkoman og trenger sårt og mate avhengigheten min. 

Uansett, jeg stod opp klokka 3 i natt for å bli kjørt til flyplassen i Milwaukee, jeg var helt død når klokka ringte. Fordi kjæresten vekka meg hall to å sa at han hadde lagt noe på trappa til meg, og jeg måtte gå å hente det med en gang! Jeg prøvde å si at jeg kunne vente en time til jeg egentlig skulle stå opp, men neida, jeg måtte gå med en gang. Så jeg kasta på meg en hettegenser og traska ned for å finne det han hadde lagt igjen. Når jeg kom ned så jeg han stå på trappa gjennom vinduet med roser i hendene! Verdens skjønneste gutt tok seg tid til å komme å si hadet til meg klokka hall to på natta etter at han var ferdig på jobb! jeg var helt sjokka, å super trøtt haha! Jeg glemte å ta bilde av rosene, for jeg hadde veldig lyst å vise de til dere, men dere vet jo hvordan roser ser ut så jaja! 


Her er meg! pent bilde gitt (Gutten vedsiden av meg tror sikkert jeg er super rar) 

Jeg har akkurat vært å kjøpt meg Sunchips å cosmopolitan, så nå er jeg klar for en 10 timers flytur(!!!!) Pluss at det er en starbucks rett vedsiden av meg, har allerede hatt en Java Chip frappe, men tror ikke jeg klarer å holde meg fra å kjøpe en nye en før flyet mitt går.

Snakkes!  

2 kommentarer

Katrin

20.03.2013 kl.19:00

Endelig et nytt innlegg! venta en stund, hehh :))

God tuur!! Kos deg masse! Er kjempemisunneliig!

Og du er suuperpen forresten! Og savner deg kjempemasse! Gleder meg til det står Oslo på den flybilletten!

Elise

20.03.2013 kl.20:26

God tur,kos deg masse:)

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits