strandet på Honolulu

Ja nå sitter jeg på en flyplass igjen, denne gangen på Hawaii! Klokka er 22.49 å jeg kjeder meg så sykt. Alle butikkene har stengt og jeg er kjempe sulten, så det er litt kjedelig. flyet mitt går ikke før hall to, så jeg har enda et par timer forann meg. Jeg skulle egentlig ha vært på et fly som gikk klokka kvart over ti, men det ble canselert og jeg håpet at jeg skulle få tilbringe en ekstra dag her og ta et fly klokka ti i morgen, men neida de klarte å klemme meg inn på en fly til Houston, Texas også videre til Milwaukee. Så jeg lander i Houston klokka kvart på ett i morgen tror jeg, åsså må jeg vente i fem timer før jeg kan ta neste fly videre, til slutt vil jeg være fremme kvart over ni på kvelden istedenfor halv fire som jeg egentlig skulle. 


Bilde fra biletten på vei ned (på instagram YvonneIkdahl) Utenfor flyplassen Utsikt fra diamond head mountain, en utbrent vulkan Ida, meg og Nikki på toppen av vulkanen( sykt dårlig kvalitet men det får duge) 

Det er ikke så veldig mange bilder men har ikke fått lastet opp noen bilder fra kameraet eller mobilen ennå utenom disse få, og jeg skal spare dere et bilde av meg akkurat nå. Trøtt,sliten og solbrent OG SULTEN, gud... jaja! Vil bare legge meg ned og sove på gulvet, men det er rart til og med i Amerika. 

Snakkes! 

 

PS: Jeg har 81 dager igjen i Amerika i dag! 

2 kommentarer

Trine

28.03.2013 kl.11:36

glede meg te å se resten av bildeneee :D

esther

31.03.2013 kl.14:24

Wii, ikkje lenge til du e heima nå :D

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits