Legebesøk

Det har vært en liten stund siden jeg blogga sist (bombe) uansett, jeg har hatt smerter i foten i en stund nå, og det plaget meg veldig når jeg gikk, løpte og bare bøyde meg ned. Så derfor bestemte jeg meg for å gå til Athletic traineren her på skolen, hun hjelper med skader osv.. etter å ha sett på foten min så sa hu at jeg måtte gå rett til legen, så på fredag gjorde jeg det, og heldigvis hadde jeg ikke et "fracture"  men jeg hadde en betennelse i en muskel i helen min. Han ga meg en medisin jeg må ta en gang til dagen, og jeg fikk streng beskjed om og ikke løpe på to uker :( Jeg har gått på medisinen i et par dager nå og det føles allerede bedre, så derfor tror jeg at jeg skal fortsette å delta i track ut sesongen. 
Vyonne, haha. 

Over til litt koseligere ting, så er det prom på lørdag! Jeg gleder meg veldig, selv om det er Junior prom, som betyr at det er juniorene som arrangerer det, og normalt sett er det bare de som har store kjoler, men siden jeg er utlendig syntes alle at jeg burde gjøre det, siden jeg bare har en mulighet til å gå på prom. Jeg kjøpte ikke kjole da, jeg låner nemlig prom kjolen til storesøsteren av en venn av meg.Fant ut at jeg ikke trengte en kjole for 350 dollar som jeg bare kommer til å bruke en gang.

Yvonne 

Én kommentar

Katrin

01.05.2013 kl.08:10

Åå, god bedring! <3 håper foten din snart blir helt bra!

Ååå, så gøy! Kos deg masse, og gleder meg til å se kjolen du skal gå med!

Skriv en ny kommentar

Yvonne Ikdahl

Yvonne Ikdahl

18, Hå

Hei der! Velkommen til min blogg. Jeg heter Yvonne, jeg er 17 år, og jeg bor for tiden i Amerika, hvor jeg har mitt utvekslingsår. Store deler av tiden vil jeg blogge om hverdagen min her for å holde kontakten med familie og venner hjemme i Norge.

Kategorier

Arkiv

hits